Netwerk Ontwerp

Een goed netwerk ontwerp zorgt voor een snel netwerk met maximale beschikbaarheid, flexibiliteit en beheersbaarheid. Daarnaast dient het ontwerp toekomstbestending te zijn en te voorzien in de groei van uw organisatie. Een goed netwerk ontwerp is altijd maatwerk. Wij kunnen een passend ontwerp en implementatie voor uw  organisatie verzorgen.

 

Ondersteuning en advies bij bestaande netwerken

Wij ontwerpen en leveren niet alleen netwerk hardware, maar kunnen u of uw leverancier ook ondersteunen bij netwerk problemen of het verbeteren van bestaande netwerken. Wij hebben een ruime kennis en ervaring met verschillende merken firewalls, switches, routers en WiFi oplossingen. U kunt altijd rekenen op een eerlijk objectief advies.

 

Bekabeling

Er zijn ook verstoringen die niet aan de actieve netwerk apparatuur liggen, maar aan de kwaliteit van de bekabeling. Bekabeling is een essentieel onderdeel van een netwerk. Helaas wordt dat in de praktijk nog wel eens vergeten. Voor het uitsluiten of een probleem aan de bekabeling ligt of niet gebruiken wij de Fluke Cable IQ netwerk tester. Indien een netwerk kabel door de test komt is het uitgesloten dat het netwerk probleem door bekabeling veroorzaakt wordt en dient er verder gekeken te worden naar het ontwerp of de actieve apparatuur.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

U vindt onze contactgegevens hier.