Microsoft Teams direct routing koppeling

Hoewel Microsoft Teams tools biedt zoals instant messaging, videoconferencing en het delen van bestanden, kan Microsoft Teams ook gekoppeld worden aan uw bestaande telefonie systeem, hierdoor kunt u gebruik maken van de volledige functionaliteit van Teams in combinatie met uw bestaande telefonie oplossing. Hiermee heeft u alle communicatie en samenwerkingstools op één plek en altijd dezelfde ervaring, onafhankelijk van de plaats, tijd of het apparaat. Ook kunt U collega's bereiken welke niet actief zijn op Teams en hoeft U dus niet iedereen over te zetten naar Microsoft Teams. Zo kunt u gebruik maken van het beste van twee werelden.

 

 

Kan ik ook vaste telefoon toestellen gebruiken met Teams?

Wij maken gebruik van Yealink toestellen. Zij zijn de marktleider, en dat is niet voor niets. Het zijn degelijke toestellen met Nederlandse tekst en menu's in het display.

Hoe werkt dat dan?  U Logt met uw MS Teams / Microsoft 365 account in op een voor Teams geschikt Yealink toestel. U beschikt over bijna dezelfde functies als de Teams client of Teams App (bv contacten, agenda). Yealink biedt een aantal MS Teams toestellen, variërend met touchscreen, camera, kantelbaar scherm, etc. Daarnaast zijn er ook vergaderkamer speakers beschikbaar, zowel via USB om aan te sluiten op een laptop als volwaardige Teams conferentie toestellen. 

 

Wat zijn de gesprekstarieven?

Bellen tussen Teams gebruikers onderling en tussen Teams gebruikers en interne toestellen is gratis. Voor gesprekken naar externe nummers betaalt u het normale tarief. U vindt hier een overzicht van onze gesprekstarieven.

 

Vergaderen via Teams met Yealink video oplossingen

Naast oplossingen voor telefonie heeft Yealink ook oplossingen voor vergaderkamers met een video verbinding via Teams.

 

 

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

U vindt onze contactgegevens hier.