Wijers Telecom is Youfone Business Partner!


Wijers telecom is Youfone Business Partner. Waarom Youfone? Met Youfone zijn wij in staat om u een gedegen mobiele telefonie oplossing te bieden tegen een scherpe prijs. Daarnaast is Youfone een partij met korte lijntjes die ons in staat stelt om u een goede ondersteuning te kunnen geven indien nodig.


Voordelen van Youfone Zakelijk:


Premium kwaliteit voor een lage prijs

Youfone maakt gebruik van het supersnelle en betrouwbare KPN-netwerk voor een eerlijke prijs. Die kunnen we laag houden door onze focus op eenvoud. Internet heeft bij Youfone standaard de maximale downloadsnelheid van 256 Mbit/s en een uploadsnelheid van 150 Mbit/s.


VoLTE

VoLTE betekent Voice over LTE, oftewel: bellen via internet. Er verandert eigenlijk weinig: je belt nog steeds met je belminuten en het kost je geen MB’s. Dankzij 4G-bellen kun je ook bellen als je telefoon geen belsignaal ontvangt. Of als de telefoonverbinding niet optimaal is. Je smartphone kiest automatisch het best beschikbare signaal. De voordelen van VoLTE via 4G zijn:
• Betere geluidskwaliteit, dus bellen zonder ruis;
• Snellere verbinding, waardoor je oproep sneller start;
• De belminuten gaan van de belbundel af, je verbruikt geen extra MB’s.


VoWiF
i

VoWiFi betekent Voice over WiFi, oftewel: bellen over WiFi. Het is aanvulling op 4G-bellen. Wanneer jouw smartphone verbonden is met een WiFi-netwerk verloopt een telefoongesprek via het internet. Zodra het 4G-signaal minder sterk is dan het WiFi-netwerk waarmee je bent verbonden, wordt het gesprek automatisch overgenomen. En andersom. Beter bereik binnenshuis. Net zoals VoLTE-bellen kost VoWiFi niets extra, je belt vanuit de belbundel. Een WiFi-netwerk is vaak al aanwezig, bijvoorbeeld bij jou thuis of op werk Gratis spraak en/of data delen

Data pooling

Data pooling tussen alle data abonnementen van dezelfde omvang. Ter voorbeeld: Heb je 10 abonnementen met 3GB, dan heb je als organisatie een totale databundel van 30GB per maand waar alle gebruikers uit kunnen putten. 
Nooit meer buiten de bundel zonder dat je dit weet. Mobiele eindgebruikers krijgen op 80% en 100% een sms vanuit het mobiele netwerk. Op 80% en 100% van de totale bedrijfsbundel krijgt de beheerder een email met een notificatie.


Gratis abonnement aanpassen aan verbruik

Heb je bij aanvang van het contract een verkeerde inschatting gemaakt over het
dataverbruik van een of meerdere van de medewerkers, dan kan je je abonnement eenvoudig en kosteloos up- of downgraden binnen het huidige contract.


EĂ©n contract inclusief uniforme contract einddatum

Alle aansluitingen vallen binnen Ă©Ă©n contract, ongeacht aantal. Nadat het eerste nummer op ons netwerk is geactiveerd start de looptijd. Wanneer er een nieuw nummer wordt geactiveerd tijdens de contractperiode, dan krijgt deze dezelfde einddatum.


Flexibel afschalen

Jaarlijkse flexibiliteit om 30% van de aangesloten nummers kosteloos op te zeggen of uit te laten porteren naar een andere provider. Meerdere entiteiten onder één contract.


Visual Voicemail

Elke mobiele eindgebruiker krijgt gratis Visual Voicemail. Deze dienst maakt het beheer van je voicemail box veel slimmer, sneller en overzichtelijker. Alle berichten staan overzichtelijk in een lijst. Je ziet wie de afzender is en jij kiest welke voicemail je eerst luistert. Weg vaste volgorde en tijdrovend keuzemenu!

 

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

U vindt onze contactgegevens hier.