Reseller Diensten

Bent u zelf ICT dienstverlener en wilt u goede en betrouwbare telefonie of netwerk oplossingen aanbieden aan uw klanten, maar heeft u daarvoor zelf niet de benodigde kennis, ook dan kan Wijers Telecom u van dienst zijn. Zo kunt u toch een goede en betrouwbare oplossing aanbieden zonder zelf veel diepgaande technische kennis nodig te hebben, en de klant is toch verzekerd van een goede oplossing.

Ook kunt u bij ons rekenen op direct en persoonlijk contact en eerlijke adviezen. Daarnaast kunt u altijd met ons sparren over mogelijke netwerkproblemen die u tegenkomt bij uw klanten zodat u er niet altijd alleen voor staat.

Wijers Telecom zal nooit een klant actief benaderen wanneer er al een reseller relatie is. Onze werkzaamheden beperken zich tot telefonie en netwerken waardoor wij dus nooit een concurrent van u kunnen worden voor de hardware en werkzaamheden die u zelf bij uw klanten levert.

U heeft de keuze of u onze diensten zelf afneemt en factureert aan uw klant waarbij u uw eigen prijs bepaalt, of dat wij rechtstreeks factureren aan uw klant.

Er zijn diverse mogelijkheden bespreekbaar, neem contact met ons op voor meer informatie.