Vaste telefonie

Bellen via Wijers Telecom is voordelige telefonie via het internet voor uw bedrijf. Wij regelen alles voor uw zakelijke telefonie: Van de telefoonnummers tot de telefoonlijnen, nummerbehoud en vele aanvullende functionaliteiten. Het voordeel van telefonie via het internet is dat het goedkoper is dan bellen via een eigen traditionele telefooncentrale. Daarnaast zijn er geen beperkingen in het aantal publieke telefoonnummers dat u kunt koppelen, of het aantal gelijktijdige gesprekken die u kunt voeren. Ook is telefonie met onze oplossing niet meer plaats afhankelijk: U kunt op meerdere geografisch gescheiden locaties gebruik maken van dezelfde telefooncentrale waardoor u tussen deze locaties ook intern kan bellen. Een ander mooi voorbeeld is de thuiswerkplek: U plaatst bij u of uw medewerker thuis een toestel en u en uw bedrijf zijn telefonisch bereikbaar alsof u in het bedrijf aanwezig bent. 

 

Wat is er allemaal mogelijk?

Onze telefooncentrale biedt u alle faciliteiten die u van een moderne telefooncentrale kunt verwachten. Denk hierbij aan:

- Keuzemenu's
- Wachtrijen
- Wachtmuziek
- Zelf teksten inspreken of wachtmuziek uploaden naar de telefooncentrale
- Wallboard functionaliteit met daarop het aantal wachtenden, beantwoorde gesprekken, totale gesprekstijd etc.
- Groepsgesprek
- Intercom functie
- Doorverbinden
- Belgroepen
- Mogelijkheid om na ophangen van het gesprek een email met gespreksopname te ontvangen (In sommige gevallen handig als bewijslast)
- Video gesprekken
- Gespreksopname functionaliteit
- Flexibele condities voor gespreksroutering
- Snelkies nummers
- Automatisch Inkomende gesprekken weigeren van bepaalde nummers
- Gesprekken live meeluisteren voor trainingsdoeleinden
- Gespreksgeschiedenis van al uw toestellen inzien
- Centraal telefoonboek (Import vanuit excel mogelijk) 

 

Welke Toestellen?

Wij maken gebruik van Yealink toestellen. Zij zijn de marktleider, en dat is niet voor niets. Het zijn degelijke toestellen met Nederlandse tekst en menu's in het display. Wij adviseren de T4S serie voor de vaste toestellen en de W53 serie voor de draadloze toestellen. Klik op een van onderstaande afbeeldingen voor meer informatie.

 

 

 

 

Welke verbinding heb ik nodig?

Om van onze telefonie diensten gebruik te maken, heeft u een betrouwbare internet verbinding nodig, die u ook via ons kunt afnemen. Via deze verbinding verbinden uw telefoontoestellen met onze telefooncentrale. Daarnaast is het zaak dat uw interne netwerk goed werkt. Wij kunnen dit voor u controleren en indien nodig ook adviseren en vernieuwen.

 

Wat zijn de gesprekstarieven?

U vindt hier een overzicht van onze gesprekstarieven.

 

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

U vindt onze contactgegevens hier.