Doorgaan naar content

Jouw vaste netwerk met een solide netwerkontwerp

Een goed netwerkontwerp betekent veilig en snel online werken. Ik regel het vaste netwerk op maat voor jouw bedrijf.

Veilig, gedegen en snel online werken

Vaste netwerken: een kwestie van goed ontwerp

Probleemloos en snel doen waar jouw bedrijf goed in is met vaste netwerken? Dat is een kwestie van een goed ontwerp. Een goed netwerkontwerp legt namelijk de basis voor:

Overlay
1

Maximale beschikbaarheid:

Altijd veilig online.

2

Maximale flexibiliteit:

Maatwerk is de standaard.

3

Maximale beheersbaarheid:

Wijzigingen zijn geregeld in een oogwenk.

Een solide netwerkontwerp is altijd maatwerk. Daarom stem ik de infrastructuur van jouw vaste netwerk af op jouw behoeften en organisatie. Met Wijers Telecom blijf je veilig verbonden en worden netwerkproblemen snel opgelost, nu en in de toekomst. Van netwerkapparatuur tot en met de laatste centimeter kabel- jij hebt nergens omkijken naar.

Ontdek de kink in de kabel

Niet alleen netwerkapparatuur, maar ook de kwaliteit van je netwerkbekabeling speelt een rol in het ontstaan van netwerkproblemen. Zeker wanneer je kabels al een dagje ouder zijn. Om een kink in de kabel bij je bekabeling te ontdekken zet ik de Fluke CableIQ Network Tester bij jou op locatie in. Zo kan ik snelheidsverlies en kabelproblemen razendsnel en effectief opsporen, van het begin tot het eind van de bekabeling. Haalt de netwerkkabel glansrijk de test? Dan is het uitgesloten dat het netwerkprobleem door je bekabeling veroorzaakt wordt, en kijk ik verder naar je infrastructuur en de actieve netwerkapparatuur. Ik help je bij alle verbindingsproblemen. Ook als je al een vast netwerk hebt.

Eerlijk advies bij je bestaande vaste netwerken

Wijers Telecom levert meer dan netwerkhardware en nieuwe netwerkontwerpen. Ook als je al een bestaand vast netwerk hebt, kan ik jou of je leverancier ondersteunen bij netwerkproblemen of het verbeteren van de huidige situatie. Met mijn ruime kennis van (en ervaring met) verschillende merken firewalls, netwerkswitches, routers en WiFi-verbindingen, is jouw netwerkoplossing altijd nabij. Altijd voorzien van eerlijk en objectief advies. Dat jouw netwerk gewoon werkt, daar gaat het mij om!

Vragen over vaste netwerken?

Heb je vragen over Vaste Netwerken? Wil je weten hoe ik jouw bedrijf verbind met een steengoed netwerkontwerp? Kom dan snel met mij in contact. Ik zit klaar voor je!

Icon
Overlay