Doorgaan naar content

Mobiele telefonie op maat: overal zakelijk bereikbaar

Mobiele Telefonie voor bedrijven van Wijers Telcom? Dat betekent voordelig en snel bereikbaar zijn. Ontdek jouw beste mobiele netwerk!

Overal zakelijk bereikbaar

Mobiele telefonie voor bedrijven

Mobiele telefonie is voor veel bedrijven een must. Bijvoorbeeld wanneer jij of je medewerkers continu onderweg zijn. Of op de gekste tijden in contact staan met klanten. Mobiel blijf je dan gemakkelijk in verbinding met elkaar. Mobiele telefoonrekeningen kunnen echter behoorlijk in de papieren lopen, terwijl mobiele dekking niet overal even sterk is.

Daarom is Wijers Telecom business partner van Youfone Zakelijk: de voordelige en gebruiksvriendelijke totaaloplossing voor zakelijk mobiel bellen via internet. Bij Youfone Zakelijk profiteer je van de volgende voordelen:

Overlay

Jouw voordelen van YouFone Zakelijk

1

Snel en betrouwbaar, voor een lage prijs

Youfone Zakelijk maakt gebruik van het supersnelle en betrouwbare KPN-netwerk - al jaren best bereikbare netwerk van Nederland. Internet heeft standaard de maximale downloadsnelheid van 256 Mbit/s, en een uploadsnelheid van 150 Mbit/s. En dat allemaal voor een lage prijs.

2

Visual Voicemail

Iedere mobiele eindgebruiker krijgt bij Youfone Zakelijk gratis Visual Voicemail. Deze dienst maakt het beheer van je voicemailbox slimmer, sneller en overzichtelijker. Alle voicemailberichten staan overzichtelijk in een lijst. Je ziet wie de afzender is en jij kiest welke voicemail je als eerste luistert. Weg tijdrovend keuzemenu!

3

VoLTE: bellen via 4G en 5G

VoLTE betekent Voice over LTE, oftewel: bellen via 4G en 5G. Hiermee ervaar je gegarandeerd betere geluidskwaliteit en snellere verbinding dan via je mobiele netwerk. Daarnaast bel je ook nog goed verstaanbaar bij slechte netwerkontvangst. Want je smartphone kiest automatisch het best beschikbare signaal. Maar geen zorgen: ook met VoLTE bel je met je bundel, het kost je dus geen MB's.

4

VoWiFi: bellen via WiFi

VoWiFi betekent Voice over WiFi, oftewel: bellen via WiFi. Zodra jouw smartphone verbonden is met een WiFi-netwerk verloopt je telefoongesprek daarover. Zodra het 4G/5G-signaal minder sterk is dan het WiFi-netwerk waarmee je bent verbonden, wordt het gesprek automatisch overgenomen - en andersom. Zo ben je zelfs bereikbaar in je kantoor of bedrijfshal waar je normaal slechte of geen dekking van het mobiele netwerk hebt. En net zoals bij VoLTE-bellen bel je met VoWiFi gewoon vanuit de belbundel.

5

Efficiënt en flexibel

Abonnementen bij Youfone Zakelijk zijn efficiënt en flexibel. Blijk je meer data te verbruiken dan je dacht bij het afsluiten? Dan kun je kosteloos upgraden binnen je contract. Ook kun je tot 30% van de aangesloten nummers gratis opzeggen. Wil je juist een nieuw nummer toevoegen? Dan krijgt deze dezelfde einddatum als het eerste nummer van je contract. En tot slot profiteer je van meerdere entiteiten onder 1 en hetzelfde contract. Ideaal!

6

Datapooling

Datapooling betekent dat je een bedrijfsdatabundel hebt die gedeeld wordt met alle gekoppelde smartphones, zolang hun abonnement hetzelfde is. Heb je bijvoorbeeld 10 abonnementen van 10GB? Dan heeft je organisatie een totale databundel van 100GB per maand om uit te putten. Mobiele eindgebruikers krijgen op 80% en 100% van het bundelverbruik een notificatie via sms. En op 80% en 100% van de totale bedrijfsbundel krijgt de beheerder een notificatie via e-mail. Nooit meer ongemerkt buiten de bundel dus!

Overstappen met nummerbehoud in 3 stappen. Zo geregeld.

Overstappen naar Mobiele Telefonie van Wijers Telecom met nummerbehoud? Dat is niet zo spannend als het lijkt. In 3 eenvoudige stappen ben je er al:

1

Na je getekende offerte dien ik het verzoek tot overname met nummerbehoud in bij je huidige provider. Die laat mij vervolgens de datum weten waarop ik het nummer over kan nemen.

2

Ik zorg dat je je nieuwe simkaarten, met duidelijke instructie, ruim op tijd ontvangt.

3

Jij wisselt op de afgesproken dag en tijdstip je simkaart. Je bent nu bereikbaar via Youfone!

Jij hoeft verder niets te doen en bent op overstapdag in een oogwenk weer bereikbaar. Zeg nou zelf: zo wordt overstappen met nummerbehoud appeltje-eitje toch?

Vragen over mobiele telefonie?

Heb je vragen over mobiele telefonie? Wil je weten hoe ik jouw bedrijf gewoon bereikbaar maak met uitgekiend maatwerk? Kom dan snel met mij in contact. Ik zit klaar voor je!

Icon
Overlay

FAQ

Wat is het voordeel van YouFone Zakelijk?

YouFone Zakelijk maakt volledig gebruik van het KPN-Netwerk: al jaren het best bereikbare netwerk, met standaard de hoogste downloadsnelheid van 256 Mbit/s. De prijs is echter een stuk voordeliger dan die van KPN. Alleen maar voordelen dus!


Wat is datapooling?

Datapooling betekent dat je een bedrijfsdatabundel hebt die gedeeld wordt met alle gekoppelde smartphones binnen je bedrijf, zolang hun abonnement hetzelfde is. Heb je 10 abonnementen met 10GB? Dan heeft je organisatie een totale databundel van 100GB per maand.


Wat is VoLTE?

VoLTE betekent Voice over LTE, oftewel: bellen via 4G en 5G. Hiermee ervaar je betere geluidskwaliteit en snellere verbinding dan via het mobiele netwerk, naast dat het ook werkt bij weinig signaal. Met VoLTE bellen loopt via je bundel, het kost geen MB’s.


Wat is VoWiFi?

VoWiFi betekent Voice over WiFi, oftewel: bellen via WiFi. Zodra je smartphone is verbonden met een WiFi-netwerk verloopt je telefoongesprek daarover. Is je 4G/5G-signaal minder sterk dan het WiFi-netwerk waarmee je bent verbonden, dan wordt het gesprek automatisch overgenomen - en andersom. Zo ben je bereikbaar in je kantoor of bedrijfshal waar je normaal een slechte of geen dekking van het mobiele netwerk hebt. Met VoWiFi bel je vanuit de belbundel, het kost geen MB’s.


Hoe kan ik mijn Youfone voicemail aan- of uitzetten?

De voicemail van Youfone is standaard ingeschakeld. Om je voicemail uit te zetten bel je 12339. Om het aan te zetten bel je 12331. Voicemail-instellingen wijzig je via telefoonnummer 1233.


Biedt Youfone ook Visual Voicemail?

Ja, Youfone biedt de mogelijkheid om Visual Voicemail te gebruiken.


Afhankelijk van je toestel is de functie voor Visual Voicemail al ingebouwd (iPhone) of installeer je een app (Android). In beide gevallen krijg je een lijst van ingesproken berichten te zien, compleet met afzender en lengte. Tijdens het afluisteren kun je eenvoudig overschakelen op speakermodus, de boodschap pauzeren of een stukje terugspoelen. Het is ook mogelijk om een specifiek bericht door te sturen of te bewaren op je telefoon.

Meer weten? Bekijk hier de complete uitleg van Youfone Visual Voicemail.


Hoe kan ik alle gesprekken doorschakelen naar een ander nummer?

Dit is afhankelijk van of je een iPhone of een Android toestel hebt. Vraag mij om meer informatie.