Doorgaan naar content

Direct geholpen met Ondersteuning op afstand

Oplossingen of aanpassingen nodig voor jouw netwerksysteem of telefooncentrale? Dat is snel geregeld met Ondersteuning Op Afstand.

Gewoon snel geholpen

Waarom ondersteuning op afstand?

Monteurs die alleen op locatie ondersteunen, waardoor je een nummertje moet trekken voor je geholpen wordt? Terwijl jij nú een oplossing nodig hebt? Nergens voor nodig! Bij problemen, aanpassingen en updates van jouw telefooncentrale of netwerksysteem regel ik dat in vrijwel alle situaties op afstand voor je. Want ondersteuning op afstand is efficiënter voor ons allebei, en dus voordeliger voor jou. Via Teamviewer help ik jou snel met ondersteuning op maat.

Overlay

Snel geholpen via Teamviewer

Vanuit mijn thuisbasis log ik via Teamviewer in op jouw systeem en doe ik alles wat nodig is. Eventueel in samenwerking met je systeembeheerder. Zo kun jij je zorgeloos richten op je eigen werkzaamheden, en hoef je je niet te verdiepen in technische zaken die niet jouw core business zijn. Dat scheelt weer!

Download Teamviewer hieronder voor jouw ondersteuning op afstand:

Vragen over ondersteuning op afstand?

Heb je vragen over mijn ondersteuning Op Afstand? Wil je graag weten hoe ik Teamviewer precies inzet voor jouw bedrijf? Kom dan snel met mij in contact. Ik zit klaar voor je!