Doorgaan naar content

Partnerdiensten: bundel je ICT-beheerkrachten met de mijne

Ben je ICT-dienstverlener, en wil je telefonie- en netwerkoplossingen op maat aanbieden aan je klanten? Kies dan voor mijn Partnerdiensten

Complete dienstverlening

Wat zijn partnerdiensten?

Ben je een ICT-dienstverlener die goede en betrouwbare telefonie- of netwerkoplossingen aan wil bieden aan eigen klanten? Maar mis je de skills die nodig zijn om je klantenkring daarvan te verzekeren? Goed nieuws: dan zit je goed bij Wijers Telecom. Ik ben in het bezit van de juiste certificeringen, kennis en jaren ervaring om dat voor je te fiksen. En dat doe ik op locatie of afstand voor je klanten - maar wel op jouw titel, als jij dat wilt. Bundel jouw krachten met de mijne, zodat jij je klanten een totaalplaatje aan digitale dienstverlening biedt.

Overlay

Jouw voordelen van Partnerdiensten

1

Altijd direct persoonlijk contact

2

Eerlijke, objectieve adviezen

3

Jouw partner bij netwerk- problemen

4

Jouw aanbod wordt moeiteloos completer

Partners, geen concurrenten.

Klantjepik? Daar doe ik niet aan. Ik zal daarom nooit jouw klant actief benaderen wanneer je gebruikmaakt van mijn Partnerdiensten. Jij richt je op jouw ICT-expertise, ik op mijn telefonie- en netwerk-expertise. Van hardware tot installatie en advies. Want wij zijn partners, geen concurrenten.

Kies je facturering

Besluit je mijn telefonie- en netwerkoplossingen in te zetten voor jouw klanten? Goed plan! Ik help je klanten graag voor je. Factureren kan op twee manieren bij Wijers Telecom:

1. Je neemt mijn diensten zelf af en factureert ze bij je klant, inclusief marge voor jezelf.
2. Ik factureer rechtstreeks aan jouw klant.

Kleed het in zoals voor jou het beste werkt. Ik kijk naar onze samenwerking!

Vragen over partnerdiensten?

Heb je vragen over mijn Partnerdiensten? Wil je weten hoe ik jouw aanbod uitbreid tot een totaalplaatje? Kom dan snel met mij in contact. Ik zit klaar voor je!

Icon
Overlay