Doorgaan naar content

Telefonie via Teams voor bedrijven: effectief samenwerken

Telefonie via Teams, ook via vaste telefoons en bestaande telefonie. Het beste van twee werelden in 1 zakelijke totaaloplossing!

Eenvoudig bellen met Microsoft Teams

Samenwerken met beeld en geluid

Microsoft Teams is een geliefd medium om samen te werken, zeker voor teams die niet standaard bij elkaar zijn. Of je medewerkers nu thuiswerken of over verschillende locaties verspreid zijn: contact met elkaar in allerlei vormen wordt makkelijk met Microsoft Teams. Want het is meer dan videobellen. Teams maakt ook instant messaging, het delen van bestanden, agendabeheer en uitgebreide videoconferencing mogelijk. Allemaal via 1 gedeeld platform. Met een Microsoft 365- of Microsoft Teams-account ben je snel en overal met elkaar verbonden, met beeld en geluid. Ook als je al een bestaand telefoniesysteem hebt. Bij al je in- en uitgaande gesprekken kun je kiezen voor Teams op je laptop, smartphone of Yealink Teams-toestel. Ideaal voor thuiswerkers en digital nomads!

Overlay

Microsoft Teams Telefonie, gewoon op je bestaande telefoniesysteem

Ik koppel Microsoft Teams desgewenst ook aan je bestaande telefoniesysteem. Hierdoor kun je gebruik maken van de volledige functionaliteit van Teams, in combinatie met je huidige telefonieoplossing. Zo profiteer je van alle communicatie en samenwerkingstools op 1 plek. En je medewerkers en klanten hebben altijd dezelfde goede ervaring, onafhankelijk van plaats, tijd of apparaat. Een extra voordeel wanneer ik Teams koppel aan je bestaande telefoniesysteem? Ook Collega's die niet actief zijn op Microsoft Teams zijn gewoon bereikbaar. Je hoeft dus niet iedereen over te zetten naar een nieuw systeem, wat jou tijd, moeite en geld scheelt. Ook wanneer je gebruikmaakt van vaste telefonie. Want daar is de Teams-oplossing van Wijers Telecom juist heel geschikt voor!

Telefonie via Teams en Yealink

Telefonie via Teams op je vaste toestel? Ja, dat kan gewoon. Telefonie via Teams regel ik voor je met de Yealink MS Teams-toestellen. Niet voor niets kies ik voor Yealink: deze absolute marktleider in zakelijke telefonie staat bekend om haar dergelijke toestellen, groot gebruiksgemak en uitgebreide functies. Zo profiteer je met een Yealink Teams-toestel van de volgende mogelijkheden:

Videobellen via de camera

Nederlandstalige menu's en display

Intern bellen met of zonder Teams, zonder gesprekskosten

Bellen naar vaste en mobiele telefoons zonder Microsoft Teams-aansluiting

Handige USB- en Bluetooth-aansluitingen

Conference calls via een Yealink-toestel of aangesloten USB-speakers

Het gemak van een toestenbord en helder touchscreen-scherm

Compatibiliteit met Microsoft Teams en Skype

Vrijwel dezelfde functies als Team Client of de Teams-app, zoals het beheren van je agenda en contactpersonen

Ik sluit het toestel aan op je netwerk, jij logt in met je Microsoft 365-account of Teams-account op het toestel, en klaar ben je! Alles wat je nodig hebt in één communicatieoplossing. Dat noem ik nou het beste van twee werelden.

Breng een nieuwe vaste telefonieklant aan

En ontvang allebei €50 cadeau!*

Ben jij al vaste telefonie-klant bij Wijers Telecom? Wanneer je een ondernemer aanbrengt die ook vaste telefonie afneemt bij mij, ontvang jij een €50 cadeaubon van Bol.com. Maar ook jouw collega-ondernemer profiteert: die ontvangt €50 korting op de eerste factuur. Win-win!

*Voorwaarden voor deze actie:

Pijl rechts

De nieuwe klant is op moment van aanbrengen nog geen klant van Wijers Telecom, ook niet voor andere diensten dan vaste telefonie.

Pijl rechts

Stuur de contactgegevens van de nieuwe klant naar mij, of laat de nieuwe klant bij onze eerste kennismaking vermelden dat hij of zij doorgestuurd is via jou. Zo simpel is het.

Pijl rechts

Jouw Bol.com cadeaubon krijg je in je bus nadat ik de eerste vaste telefonie-factuur verstuurd heb aan de door jou aangebrachte klant. De €50 korting van deze nieuwe klant wort verrekend op die eerste factuur.

Pijl rechts

Er is geen limiet op het aantal klanten dat je aan mag brengen. Per klant ontvang je een Bol.com cadeaubon ter waarde van €50, dus dat kan aardig oplopen!

Vragen over telefonie via Teams?

Heb je vragen over Telefonie via Teams? Wil je weten hoe ik jouw bedrijf met beeld en geluid verbind? Kom dan snel met mij in contact. Ik zit klaar voor je!

Icon
Overlay

FAQ

Wat kost bellen via Teams?

Bellen tussen Teams-gebruikers onderling en tussen Teams-gebruikers en interne toestellen is gratis. Voor bellen naar externe nummers betaal je het normale tarief. Download het complete overzicht van mijn gesprekstarieven hier.


Wat zijn de gesprekstarieven via Wijers Telecom?

Intern bellen is gratis. Extern bellen binnen Nederland begint al vanaf € 0,0195 per minuut. Download het complete overzicht van mijn gesprekstarieven hier.


Kan ik Telefonie via Teams ook gebruiken in mijn vergaderzaal?

Ja, dat kan. Yealink biedt opties voor (video)bellen in grote en kleine vergaderruimtes. Zo zijn er Yealink Teams conferentietoestellen en speakers, die eenvoudig met USB op een laptop aan te sluiten zijn.


Moet iedereen actief zijn op Microsoft Teams voor telefonie via Teams van Wijers Telecom?

Nee, dat hoeft niet. Ik kan ook bestaande telefoniesystemen koppelen aan Teams, zodat collega’s zonder Teams ermee gebeld kunnen worden. Interne en externe telefonie en Teams videobellen verlopen allemaal via de speciale Yealink Teams toestellen die ik installeer. Heel efficiënt dus!


Verandert er iets voor de klant die mij belt als ik gebruik maak van Teams Telefonie?

Nee, jouw klant belt gewoon naar je bedrijfstelefoonnummer zoals altijd. Jij kunt vervolgens elk moment kiezen op je opneemt via de Teams-app op je mobiele telefoon, je Yealink Teams-toestel of via je laptop. Dat geldt ook voor je uitgaande gesprekken: jij kiest hoe je je klant belt, en je klant ziet een gesprek van je bedrijfstelefoonnummer binnenkomen.