Doorgaan naar content

Kom in contact met jouw specialist in verbinding op maat

Ik ben Twan Wijers, jouw specialist in telefonie en netwerk op maat voor bedrijven. Leer hier meer over mij en kom in contact!

Wie is Twan van Wijers Telecom?

Techneut met liefde voor verbinding

Ik ben Twan Wijers, het gezicht achter Wijers Telecom. Ik maak bedrijven gewoon bereikbaar- telefonisch en online. Gewapend met meer dan 20 jaar ervaring in ICT, telefonie en computernetwerken creëer ik telefonie- en netwerkoplossingen op maat. Vaste en mobiele telefonie, telefonie via Teams, vaste en draadloze netwerken... Ik vind het allemaal fantastisch. Zie me als een techneut met liefde voor verbinding!

Wat vind ik belangrijk?

Te vaak zie ik telefonie en computernetwerken bij bedrijven die onnodig ingewikkeld of uitgebreid zijn. Dat komt omdat veel providers pakketten bieden, waarin weinig ruimte is voor maatwerk. Zijn er problemen? Dan moet je maar het geluk hebben dat je iemand aan de lijn en over de vloer krijgt die weet hoe jouw situatie in elkaar zit. Daar word je niet vrolijk van. Wees gerust: dat kan anders! En dus doe ik het anders. Hoe?

Met eerlijk, objectief advies. Persoonlijke service. En door mijn klanten volledig te ontzorgen, met telefonie en netwerken compleet afgestemd op hun wensen en behoeften. Zodat hun bedrijfscontinuïteit en bedrijfsveiligheid gewaarborgd zijn. Dat vind ik nou belangrijk.

Overlay

Typisch Twan

Pijl rechts

Geboren Groesbeker;

Pijl rechts

Heeft op eigen houtje een IP-telefoonverbinding naar Zuid-Afrika opgezet;

Pijl rechts

Dol op dieren en vertier in en op de Mookerplas, Maas en ander water;

Pijl rechts

Schroefde zijn eerste computer open op basisschoolleeftijd;

Pijl rechts

Was 16 jaar toen de eerste uitzending met zijn zelfgebouwde FM-zender een feit was.

Wie help ik?

Mijn diensten zijn gericht op bedrijven, ZZP, MKB en groter: iedereen die een groot en veeleisend gebruik van telefonie en online netwerken heeft, vindt bij mij de maatwerkoplossing in verbinding. Zodat jouw bedrijf gewoon bereikbaar is. Zonder poespas, zonder moeite, zonder zorgen. Dat doe ik in de regio Nijmegen-Boxmeer. Veel van mijn klanten zitten in en rondom Nijmegen, Groesbeek, Gennep, Cuijk en Boxmeer.

Kennismaken?

Zo, nu ken je mij wat beter. Zin om kennis te maken, en te zien wat ik voor jou en je onderneming kan betekenen? Kom dan snel met mij in contact. Ik kijk ernaar uit om jou te helpen.

Icon
Overlay