Doorgaan naar content

Vaste telefonie: maatwerkverbindingen voor bedrijven

Vaste telefonie via internet. Betrouwbaar, voordelig en professioneel in verbinding. Ontdek jouw maatwerkoplossing bij Wijers Telecom!

Betrouwbaar, voordelig en professioneel

Vaste telefonie voor bedrijven

Zakelijk bellen, maar dan makkelijk. Bij Wijers Telecom vind je de meest uitgebreide, maar toch gebruiksvriendelijke oplossingen in vaste telefonie voor bedrijven - compleet afgestemd op wat jouw bedrijf nodig heeft. En natuurlijk inclusief snel overstappen met nummerbehoud. Hiervoor is mijn vaste telefonie via internet en Yealink-toestellen ideaal.

Overlay

Waarom vaste telefonie via internet?

Vaste telefonie via internet is de toekomst, zeker voor bedrijven. Je profiteert namelijk van de volgende voordelen:

1

Locatie- onafhankelijkheid

Vaste telefonie van Wijers Telecom is niet plaatsgebonden. Bellen via jouw online telefooncentrale is ook onderweg, thuis, via meerdere filialen en zelfs in andere landen beschikbaar. Doorverbinden, doorschakelen, het kan altijd en overal!

2

Betrouwbaarheid en scherp geprijsd

Bellen via internet is even betrouwbaar, maar flink voordeliger dan een eigen traditionele telefooncentrale. Zo bespaar je zonder in te leveren op bereikbaarheid, functionaliteit en gemak.

3

Eindeloze mogelijkheden

Vaste telefonie van Wijers Telecom biedt je bedrijf een schat van mogelijkheden. Dat garandeert een perfecte gebruikservaring, voor je medewerkers en je klanten.

Van vast nummer op mobiel tot gespreksopname

Een schat van mogelijkheden? Zeker. Met vaste telefonie van Wijers Telecom heb je de volgende opties om je telefonie af te stemmen op de behoefte van jouw medewerkers en klanten:

Overzichtelijke keuzemenu's

Onbeperkt aantal gekoppelde telefoonnummers en gelijktijdige gesprekken

Videogesprekken

Wachtrijen met persoonlijke wachtboodschap of wachtmuziek

Wallboard-functionaliteit met overzicht van het aantal wachtenden, gespreksgeschiedenis, totale gesprekstijd en meer

Eenvoudig op te zetten groepsgesprekken en belgroepen

Intercom

Makkelijk doorverbinden en snelkiesnummers instellen

Bellen vanaf je vaste nummer op mobiele telefoons

Gespreksopnames en gesprekken live meeluisteren voor trainingsdoeleinden

Automatische e-mails met gespreksopname ontvangen als bewijslast

Inkomende gesprekken automatisch weigeren van bepaalde nummers

Centraal telefoonboek, ook geimporteerd vanuit Excel, je CRM of boekhoudpakket voor snelle nummerherkenning.

Alles op 1 vaste factuur, inclusief je mobiele telefonie. En dat alles zonder dat je zelf je telefooncentrale hoeft te configureren of wijzigen. Want dat neem ik je allemaal uit handen - inclusief snel overstappen met nummerbehoud.

Overstappen met nummerbehoud in 4 stappen. Zo geregeld.

Overstappen naar Vaste Telefonie van Wijers Telecom met nummerbehoud? Dat is niet zo spannend als het lijkt. In 4 eenvoudige stappen ben je er al:

1

Na je getekende offerte dien ik het verzoek tot overname met nummerbehoud in bij je huidige provider. Die laat mij vervolgens de datum weten waarop ik het nummer over kan nemen.

2

Op deze datum installeer ik de helft van al je toestellen op de nieuwe telefooncentrale. Zo blijf je gewoon bereikbaar op de nog aan je huidige provider gekoppelde toestellen.

3

Met 1 druk op de knop zet ik je telefoonnummer over naar je nieuwe, verbeterde telefoniesysteem van Wijers Telecom!

4

Als laatste koppel ik de tweede helft van je toestellen aan de nieuwe telefooncentrale. Je overstap met nummerbehoud is nu voltooid.

Jij hoeft niets te doen en bent gedurende het hele proces 100% bereikbaar. Zeg nou zelf: zo wordt overstappen met nummerbehoud appeltje-eitje toch?

Over Yealink toestellen voor bedrijven

Vaste Telefonie van Wijers Telecom loopt via Yealink toestellen. En niet voor niets: Yealink staat als absolute marktleider in zakelijke telefonie bekend om haar degelijke toestellen, grote gebruiksgemak en uitgebreide functies. Met Nederlandstalig menu. Ik adviseer de T5-serie voor vaste toestellen en de W73-serie voor draadloze toestellen. Download hieronder de brochures voor meer informatie.

Breng een nieuwe vaste telefonieklant aan

En ontvang allebei €50 cadeau!*

Ben jij al vaste telefonie-klant bij Wijers Telecom? Wanneer je een ondernemer aanbrengt die ook vaste telefonie afneemt bij mij, ontvang jij een €50 cadeaubon van Bol.com. Maar ook jouw collega-ondernemer profiteert: die ontvangt €50 korting op de eerste factuur. Win-win!

*Voorwaarden voor deze actie:

Pijl rechts

De nieuwe klant is op moment van aanbrengen nog geen klant van Wijers Telecom, ook niet voor andere diensten dan vaste telefonie.

Pijl rechts

Stuur de contactgegevens van de nieuwe klant naar mij, of laat de nieuwe klant bij onze eerste kennismaking vermelden dat hij of zij doorgestuurd is via jou. Zo simpel is het.

Pijl rechts

Jouw Bol.com cadeaubon krijg je in je bus nadat ik de eerste vaste telefonie-factuur verstuurd heb aan de door jou aangebrachte klant. De €50 korting van deze nieuwe klant wort verrekend op die eerste factuur.

Pijl rechts

Er is geen limiet op het aantal klanten dat je aan mag brengen. Per klant ontvang je een Bol.com cadeaubon ter waarde van €50, dus dat kan aardig oplopen!

Vragen over vaste telefonie?

Heb je vragen over vaste telefonie? Wil je weten hoe ik jouw bedrijf gewoon bereikbaar maak met uitgekiend maatwerk? Kom dan snel met mij in contact. Ik zit klaar voor je!

Icon
Overlay

FAQ

Wat zijn de gesprekstarieven via Wijers Telecom?

Intern bellen is gratis. Extern bellen binnen Nederland begint al vanaf € 0,0195 per minuut. Download het complete overzicht van mijn gesprekstarieven hier.


Wat heb ik nodig voor vaste telefonie via Wijers Telecom?

Om van mijn vaste telefoniediensten gebruik te maken heb je een betrouwbare internetverbinding en een degelijk intern netwerk nodig. Hierin adviseer ik je graag. Natuurlijk kan ik ook de werking van je internetverbinding en interne netwerk controleren. En een solide systeem voor je maken, zonder dat jij er omkijken naar hebt.


Lever je ook telefonie via 3CX?

Jazeker, bij mij kun je ook terecht voor een online telefooncentrale van 3CX. Dit systeem heeft echter een paar haken en ogen, die je vermijdt met een online telefooncentrale op maat van Wijers Telecom. Daar vertel ik je graag meer over in een persoonlijk gesprek!