Doorgaan naar content

Je gasten snel op WiFi met de WiFi QR Code Generator

Met deze WiFi QR Code Generators maak je inloggen op je bedrijfs- of gasten-WiFi makkelijk. Ideaal wanneer je vaak gasten over de werkvloer hebt!

Je gasten snel en makkelijk online

Snel online met een WiFi QR Code Generator

Als organisatie krijg je regelmatig gasten over de vloer. Nieuwe klanten, stagiaires, cursisten, trainers, noem het maar op. Deze gasten waarderen het wanneer zij veilig gebruik kunnen maken van jouw draadloze netwerk. Dat regel je snel en gemakkelijk met een WiFi QR Code die je online beschikbaar maakt. Of uitprint en neerlegt voor je gasten. Scannen en klaar, een wachtwoord invoeren is niet nodig! Zo gaan zij (en jijzelf) snel online met een WiFi QR Code Generator. Ik heb 2 gratis en gebruiksvriendelijke opties voor je.

Zo werkt de WiFi QR Code Generator

Hieronder kun je kiezen uit 2 verschillende WiFi QR Code Generators: een eenvoudige uitvoering en een uitgebreide uitvoering met meer grafische opties.

1

Stappenplan voor de eenvoudige WiFi QR code

1. Vul bij SSID (Service Set Identifier) de identificatiecode, ofwel naam, van je WiFi-netwerk in.

2. Kies de van toepassing zijnde encryptiemethode (ofwel beveiliging van je WiFi-netwerk).

3. Vul bij Key het wachtwoord van het WiFi-netwerk in.

4. Klik op 'Generate!'. Je WiFi QR Code wordt gegenereerd en is klaar voor gebruik.

2

Stappenplan voor de uitgebreide WiFi QR code

1. Selecteer waar je QR-code de gebruiker naartoe moet leiden.

2. Geef je QR-code een persoonlijk tintje door je logo of andere grafische kenmerken toe te voegen.

3. Klik op "QR Genereren'. Je Wifi QR code wordt gegenereerd en is klaar voor gebruik, op je website of als print.

WiFi QR Code printen met een labelprinter

Het is ook mogelijk om de WiFi QR-code die je genereert met je eigen QR-code labelprinter uit te printen. De tekst die je invoert in de software is dan als volgt:

WIFI:S:< De naam van je draadloze netwerk >;T:WPA;P:< WiFi code >;;

Vragen over de WiFi QR Code Generator?

Heb je vragen over de WiFi QR Code Generators? Of ben je benieuwd hoe ik jouw bedrijf gewoon online verbind? Kom dan snel met mij in contact. Ik zit klaar voor je!